+36-70-637-92-93
Üdvözöljük! Ha kérdése van, várjuk levelét vagy telefonhívását!
kérdése van? oldaltérkép megrendelőlap

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy internetes böngészőjében megnyitja, megtekinti a budapest-energetikai-tanusitvany.hu honlapot, elfogadja az alábbiakban részletezett feltételeket és kikötéseket. Ha az alábbiak bármely részét nem kívánja elfogadni, kérjük, ne használja a honlapunkat!

Ha kérdése merült fel a használati feltételekkel kapcsolatban, készséggel válaszolunk rá e-mailben.

Adatkezelés

A honlap felhasználói és ügyfeleink által megadott adatokat körültekintéssel kezeljük, mindent megteszünk, hogy a nyilvántartott adatok védettek legyenek és illetéktelen személyek kezébe ne kerülhessenek. Kötelezettséget vállalunk arra nézve, hogy minden olyan harmadik felet (például alvállalkozó tanúsítónkat), akiknek az adatokat esetlegesen továbbítjuk vagy átadjuk, ugyancsak felhívjuk ezirányú kötelezettségeinek teljesítésére.

A személyes adatok kezeléséhez történő hozzájárulásnak és jóváhagyásnak minősül, ha a felhasználó saját adatait a honlapon vagy telefonon szóban megadta. Bármikor jogában áll azonban betekintést kérnie az Önről nyilvántartott adatokba, és kérheti ezek korlátozott felhasználását vagy törlését. Kérjük, hogy a személyes adatok kezelésével kapcsolatban bármely kérdését, kérését e-mailben jelezze nekünk!

Szerzői jog

A honlap egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni csak előzetes írásos engedéllyel lehet.

Tartalomszolgáltatás, felelősségvállalás

A honlapon feltüntetett tartalom naprakészen és pontosan tartásáért minden tőlünk telhetőt megteszünk, de nem vállalunk felelősséget azért az eszmei vagy anyagi hátrányért, kárért, ami ezen tartalom felhasználásából keletkezhet. Javasoljuk, hogy honlapunk helyett a hatályos jogszabályokból tájékozódjanak, illetve ügyvédjüktől kérjenek ehhez útmutatást. A kollégáink által szóban adott tájékoztatás és a honlap tartalma eltérő lehet, ebben az esetben a szóbeli információk tekintendők irányadónak. A honlap tartalmát bármikor előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatjuk. A feltüntetett üzleti feltételek csak tájékoztató jelleggel szolgálnak, mivel minden tanúsítási munka számos egyedi jellemzőt hordoz.

Ajánlatadás

A díjtáblázatban feltüntetett árakhoz megpróbáljuk magunkat tartani, de az árak és más feltételek nem minősülnek ajánlattételnek. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az árakat megváltoztassuk, vagy egy-egy projektre egyedi ajánlatot adjunk.

Információ
+36-70-637-92-93