+36-70-637-92-93
Üdvözöljük! Ha kérdése van, várjuk levelét vagy telefonhívását!
kérdése van? oldaltérkép megrendelőlap

A tanúsítvány elkészítésének ára Budapesten

Társasházi lakások házgyári panel épületben

Alapterület:
Díj összesen - bruttó:
0-90 m2
10 800 Ft

Tégla és egyéb építésmódú társasházi lakások

Alapterület:
Díj összesen - bruttó:
0-50 m2
11 800 Ft
51-90 m2
12 500 Ft

Családi házak, ikerházak, sorházak

Alapterület:
Díj összesen - bruttó:
0-90 m2
14 500 Ft
91-120 m2
17 600 Ft
121-160 m2
20 000 Ft

A feltüntetett budapesti árak minden felmerülő költséget tartalmaznak (áfa, kiszállás, felmérés, tanúsítás).

Más funkciójú ingatlanok, üzletek, irodák vagy nagyobb mennyiség esetén egyedi ajánlatot adunk. Árajánlatot itt kérhet »

Fizetés

Készpénzzel vagy átutalással fizethet. Készpénzes fizetés lehetséges a helyszíni szemlekor, vagy a tanúsítvány átvételekor. Ha átutalásos fizetést választ, akkor a tanúsítvány elkészülte után e-mailben díjbekérőt küldünk, ami alapján rendezheti a szolgáltatási díjat. A szolgáltatásról a megrendelő nevére szóló számlát állítunk ki.

Elkészítési határidő

Általánosan 1-2 munkanapra van szükségünk a számítások elkészítéséhez, a helyszíni szemlét követően. Megrendelésekor rögzítjük az elvállalt határidőt, melyet minden esetben betartunk. A megrendeléstől számítva 24 óra a legrövidebb elkészítési idő, amit vállalni tudunk. Sürgős esetben e-mailben elküldjük Önnek a tanúsítványt, amint elkészült, így azonnal használhatja a HET azonosító számot, ami a szerződéskötéshez szükséges.

Szállítás

Kézbesítés vagy átvétel Budapesten

Az elkészített dokumentumot átveheti egyeztetés szerint a főváros több pontján is. Postai úton is kérheti a kézbesítést (az ár a postaköltséget tartalmazza). Ha ezt választja, ajánlott elsőbbségi levélként postázzuk a tanúsítványt az elkészítés napján, a postai átfutási idő kb. 2 munkanap. A levél megérkezést garantáljuk: ha a posta hibájából nem kapná meg a tanúsítványt, Budapesten személyesen kézbesítjük azt.

Megrendelőlap

Ha budapesti ingatlanját megtalálta a fenti ártáblázatban, itt közvetlenül leadhatja rendelését.

A megrendelés beérkezését követően munkaidőben két órán belül visszaigazoló e-mailt küldünk, és keressük Önt a helyszíni szemle időpontjának egyeztetéséhez.

Ingatlan adatai
Megrendelő adatai
Információ
+36-70-637-92-93