+36-70-637-92-93
Üdvözöljük! Ha kérdése van, várjuk levelét vagy telefonhívását!
kérdése van? oldaltérkép megrendelőlap

Ingatlanok energetikai tanúsítványának elkészítése Budapesten

Budapesti ingatlanok energetikai tanúsításával foglalkozunk, nézze meg ajánlatunkat:

LAKÁS » CSALÁDI HÁZ » EGYÉB INGATLAN »

Hogyan készül el a tanúsítvány?

1SZEMLE
Miután megrendelte a tanúsítást, helyszíni szemlét tartunk, ennek során felmérjük az ingatlan alaprajzi elrendezését és a gépészeti rendszereket.
2SZÁMÍTÁS
Miután felmértük a szükséges adatokat és jellemzőket, elkészítjük a számítást egy erre szolgáló programmal és kiállítjuk a tanúsítványt.
3ÁTADÁS
A tanúsítványt személyesen átveheti vagy elküldjük Önnek postai úton.

Hívjon és kérdezzen!


Mi az energetikai tanúsítvány célja ?

Hiteles tájékoztatás az ingatlan energiahatékonyságáról. Az Unió direktívájának megfelelően a tagországok kötelezettséget vállalnak az energiafelhasználás csökkentésére és a megújuló források részarányának növelésére az energia előállításban. A közös energiapolitikai célok elérésének egyik eszköze az energetikai tanúsítvány, amely a lakosság energiatudatosságát hivatott növelni.

Jogszabályi előírás

A tanúsítás kötelezettségét a 176/2008. Korm. rendelet írja elő, ebben kerül tárgyalásra többek között, hogy mikor kötelező elvégeztetni a minősítést, és milyen esetben (milyen ingatlanokra) nem.

Új épületre szeretne tanúsítványt?

Ha használatbavételi engedélyhez kéri a tanúsítványt, akkor szükség van a kiviteli tervekre és a felelős műszaki vezető nyilatkozatára. További információk »

El lehet-e kerülni a tanúsítást?

Ha jogkövetően kíván eljárni, akkor nem. Elképzelhető azonban, hogy az Ön épületére nem is kell tanúsítványt készíteni, mert szerepel a kivételek között.

Budapesti áraink

Budapesti áraink fix díjak, melyek egyedi ajánlatkérés nélkül is érvényesek. Minden felmerülő költséget beépítettünk a díjszabásba, amely az épület rendeltetésétől, és fűtött alapterületétől függ. ÁRAK ITT »

Minőségbiztosítás, garancia

Felelősséget vállalunk a jogszabályoknak megfelelő tartalomért, és a hitelességért.

Ha munkánkkal elégedetlen volt, az elkészítést követő 5 munkanapon belül kérheti a szolgáltatási díj visszatérítését. A kiállított tanúsítvány összes példányát és a számlát visszakérjük, kezdeményezzük a tanúsítvány törlését az e-tanúsítás adatbázisából és visszafizetjük Önnek a teljes díjat. Ezután lehetősége van más tanúsítóval elvégeztetni a munkát.

Mit talál az energiatanúsítványban?

A tanúsítvány több részből áll, megtalálja benne az otthona elvi energiafogyasztási értékét, az ehhez tartozó referenciaértéket, és a besorolási betűjelzést. A becsült éves széndioxid kibocsátás mellett számos olyan rész-adat is feltüntetésre kerül, mint pl. a melegvíztermelő rendszer fogyasztása és a napsugárzási hőnyereség.

A minősítési skála "AA++"-tól "JJ"-ig terjed, amit érdemes részletesebben is megismernie.

Milyenek az átlagos besorolások »

Energiaosztályok »

Hogy rendelheti meg a tanúsítást?

A szolgáltatást kérheti telefonon vagy a megrendelő űrlap kitöltésével. Ha ez utóbbit választja, a beérkezést követően két munkaórán belül visszaigazoljuk megrendelését, majd telefonon keressük Önt időpont egyeztetés céljából. Ha szóban adja le a rendelését, akkor azonnal tudjuk egyeztetni az elkészítés idejét.

Meg kell-e újítania az energiatanúsítványt?

Mivel 10 évig érvényes a tanúsítvány így csak egy alkalommal kell elkészíttetnie. Megújítani csak akkor szükséges, ha az ingatlant átalakítják/korszerűsítik, majd ezt követően ismét eladják vagy bérbeadják.

Nem találja, amit keres?

Ha esetleg olyan infromációkra van szüksége a tanúsítvánnyal kapcsolatban, amelyet nem talál meg weboldalunkon, ne habozzon hívni minket a +36-70-637-92-93-as telefonszámon, készséggel állunk rendelkezésére munkanapokon 8 és 19 óra között!

info@budapest-energetikai-tanusitvany.hu

E-mailjére két órán belül
garantáltan válaszolunk!

Információ
+36-70-637-92-93