+36-70-637-92-93
Üdvözöljük honlapunkon! Tekintse meg szolgáltatásainkat!
Budapest
energetikai tanúsítvány
partner program adatkezelési elvek oldaltérkép

A tanúsítvány elkészítésének ára Budapesten

Társasházi lakások házgyári panel épületben

Alapterület:
Díj összesen - bruttó:
0-90 m2
11 000 Ft

Tégla és egyéb építésmódú társasházi lakások

Alapterület:
Díj összesen - bruttó:
0-50 m2
12 000 Ft
51-90 m2
12 900Ft

Családi házak, ikerházak, sorházak

Alapterület:
Díj összesen - bruttó:
50-90 m2
15 000 Ft
91-120 m2
17 500 Ft
121-160 m2
20 000 Ft
A feltüntetett árak minden felmerülő költséget tartalmaznak (kiszállás, felmérés, tanúsítás), Forintban értendőek és budapesti ingatlanokra érvényesek.
Más funkciójú ingatlanok, üzletek, irodák vagy nagyobb mennyiség esetén egyedi ajánlatot adunk a használati funkció, kialakítás és alapterület alapján. Árajánlatot itt kérhet »

Fizetés

Készpénzzel vagy átutalással fizethet. Készpénzes fizetés lehetséges a helyszíni szemlekor, vagy a tanúsítvány átvételekor. Ha átutalásos fizetést választ, akkor a tanúsítvány elkészülte után e-mailben díjbekérőt küldünk, ami alapján rendezheti a szolgáltatási díjat. A szolgáltatásról minden esetben a megrendelő nevére szóló számlát állítunk ki.

Elkészítési határidő

Általánosan 1-2 munkanapra van szükségünk a számítások elkészítéséhez, a helyszíni szemlét követően. Megrendelésekor rögzítjük az elvállalt határidőt, melyet minden esetben betartunk.

SOS esetben

Ha Önnek nagyon gyorsan kell beszereznie a dokumentumot, akkor e-mailben elküldjük a tanúsítványt amint elkészült, ebből már használható az azonosító szám, amit a szerződésben rögzíteni kell. A megrendeléstől számítva 24 óra a legrövidebb elkészítési idő, amit vállalni tudunk.

Szállítás

Kézbesítés vagy átvétel Budapesten

Az elkészített dokumentumot átveheti egyeztetés szerint a főváros több pontján is. Postai úton is kérheti a kézbesítést (az ár a postaköltséget tartalmazza). Ha ezt választja, ajánlott elsőbbségi levélként postázzuk a tanúsítványt az elkészítés napján, a postai átfutási idő kb. 2 munkanap. A levél megérkezést garantáljuk: ha a posta hibájából nem kapná meg a tanúsítványt, személyesen kézbesítjük azt.

Ingatlan adatai
Cím:
Fűtött alapterület:
Jellege
Megrendelő adatai
Név:
E-mail:
Telefonszám:
Megjegyzés:

Megrendelőlap

Ha budapesti ingatlanját megtalálta a fenti ártáblázatban, itt közvetlenül leadhatja rendelését.

A megrendelés beérkezését követően munkaidőben néhány órán belül visszaigazoló e-mailt küldünk, és keressük Önt a helyszíni szemle időpontjának egyeztetéséhez.

Információ
+36-70-637-92-93